NIEUW LOGO TRISKELION

Triskelion (ook trinacrie of triskele) is afkomstig uit het Oud-Grieks en betekent ‘driebenig’. Dit symbool bestaat uit 3 gebogen mensenbenen, of meer in het algemeen, drie verbonden spiralen. Deze voorstelling van een rad met drie benen of drie benen in driepas is al sinds de oudheid een geliefd symbool en wordt in de heraldiek, de emblemata en in de symbolenleer gebruikt. Dat was voor ons de inspiratie voor het ontwikkelen van een nieuw logo. Temeer omdat Triskelion actief is in drie marktgebieden, t.w. Chemistry, Food & Feed en Pharma. Onderdeel van het nieuwe logo is ook de nieuwe pay off; ‘Research for better living’. Gebaseerd op de nieuwe positionering waarin het leveren van een bijdrage aan het ontzorgen van consumenten centraal staat door betrouwbaar advies, innovatie en onderzoek. Om zo gezondheidsbedreigingen uit de wereld te helpen en daarmee de vitaliteit van consumenten wereldwijd te verbeteren.


Tags: ,


BELANGRIJKE LINKS:

VOLG ONS

NIEUW GEZICHT TRISKELION

Voor (TNO)Triskelion hebben we niet alleen een nieuwe positionering en pay off ontwikkeld, maar vervolgens ook een nieuw logo en huisstijl. Inmiddels is dat vertaald naar allerlei media/middelen waaronder een website. In de nieuwe profilering van Triskelion staat de mens centraal. De mens die producten consumeert en gebruikt, en dat ...

NIEUWE WEBSITE TRISKELION

Voor Triskelion hebben we het concept ontwikkeld voor een nieuwe website en daarvoor vervolgens niet alleen het design gemaakt, maar ook de volledige bouw verzorgd. Een interessant project waarin de nieuwe huisstijl helemaal tot haar recht komt. Neem gerust een kijkje. www.Triskelion.nl.