Frans Blanchard

Dé reclamejurist van Nederland. Weet natuurlijk alles van kansspelen en intellectueel eigendom.

Zacco Netherlands

Voor advies over intellectuele eigendomsrechten werken we samen met Zacco Netherlands. Zij zijn specialist in merken, octrooien, modellen en domeinnamen.

Studio De Keuken

Studio De Keuken is gespecialiseerd in productie en postproductie van audio en muziek en richt zich met name op muziekcompositie, sound design en voicecasting.

Purpura pure PR

Purpura verzorgt tailor-made PR, toegesneden op de situatie en stapt in vanaf het moment dat het nodig is. Of dat nou het structureel uitzetten van een PR-strategie is of het ad hoc schrijven van een publicatie.

Proforza

Voor grafische producties en drukwerkbegeleiding werken we graag samen met Proforza. Hun kennis en ervaring staat garant voor gedegen advies en kwaliteit.

Mystery Guest

Om te onderzoeken hoe klanten de dienstverlening van een organisatie ervaren, werken we samen met Mystery Guest. Zij onderzoeken klanttevredenheid aan de hand van Mystery Shoppers.

Media Maatwerk

Media Maatwerk verzorgt de mediaplanning, executie en inkoop van de juiste mediakanalen. Het zijn originele denkers met diepere inzichten in consumenten.

MARE Research

MARE Research verzorgt kwalitatief communicatieonderzoek in de breedste zin van het woord. Scherp, helder en eerlijk, daar houden we van.

MacGyver

MacGyver verzorgt de productie én post-productie van commercials, virals, webfilms en videoclips.

Dennis Dean

Dennis Dean ontwikkelt animaties, 3D vormgeving, visuele effecten, en motion graphics

DDMS

DDMS haar vakgebied is Customer Intelligence. Aan de hand van database-marketing, datamining, klantsegmentatie en voorspellende modellen kunnen ze elke doelgroep analyseren.

Absolutely Independent

Als eerste onafhankelijke distributeur ontwikkelt en beheert Absolutely Independent tv formats en producties voor een breed en internationaal publiek.

Fraaie Boel

Gespecialiseerd in magazine-formats en magazine-design.