Internationale Stratego.com campagne

Stratego is een fascinerende bordspel dat veel herinneringen en emoties oproept. Vaders en zonen hebben generaties lang heftige veldslagen gevoerd. Die strijd kan nu online, op afstand doorgaan: stratego.com staat nu online. Wij kregen de opdracht om hiervoor een internationale introductiecampagne te ontwikkelen. Het thema van de campagne werd; ‘It’s all about the flag’.

 

De vlag; er wordt om gehuild van ontroering en woede. Hij wordt geëerd en vertrapt. Hij wordt trots getoond bij een overwinning en verbrand om de vijand te kwetsen. Van die heftige is emoties is in deze campagne gebruik gemaakt. We zien iconische beelden van de verovering van Iwo Jima, de Amerikaanse burgeroorlog, de maanlanding en Amerikaanse soldaten vertrekkend uit Vietnam etc. De campagne is uitgewerkt in een online commercial, print (dagbladen en magazines), radio en bannering.


Tags: ,


BELANGRIJKE LINKS: www.stratego.com

VOLG ONS

Stratego.com: It’s all about the flag viral

Stratego is het fascinerende bordspel dat veel herinneringen en emoties oproept.Vele generaties vaders hebben heftige veldslagen met hun zonen gespeeld. Die strijd kan nu ook online gevoerd worden via stratego.com. Wij ontwikkelden hiervoor een internationale introductiecampagne. Het thema van de campagne werd; ‘It’s all about the flag’. De vlag; er ...

Stratego.com: IT’S ALL ABOUT THE FLAG print

De beelden uit de commercial (historische taferelen die een belangrijke rol spelen in de geschiedenis) lenen zich natuurlijk goed voor print, de impact is zeker zo groot. Heb je al geprobeerd online een spel te spelen?