TABLET & MOBIEL ’T WORDT STEEDS PERSOONLIJKER

Net gedoucht op weg naar ‘t ontbijt wist het Radio 1 nieuws ons te boeien met een bericht dat bijgaand te beluisteren is. Als reclamemakkers met een gezonde nieuwsgierigheid naar actualiteit en ontwikkeling in het algemeen willen wij dit nieuws graag delen. Het is bekend dat ruim 62% van het land een smartphone en/of tablet in zijn bezit heeft en dat we daar met z’n allen zo’n 4 uur per dag mee bezig zijn, waarvan ruim 2 uur online. Daarnaast lezen we meer en meer onze e-mail op deze devices en is het dus niet zo vreemd dat de oude computer het aan het afleggen is.

 

Youtube is de 2e zoekmachine na Google, een belangrijke indicatie dat video een significant onderdeel geworden is van de digitale experience. Dit is een ontwikkeling die voor een omslag zal zorgen in het creëren van reclamestrategieën- en campagnes. Video als middel zal door de ontwikkeling van mobiel steeds relevanter worden om campagnes te ondersteunen en op mobiel zelfs leading kunnen worden.

 

Video in het algemeen, maar gepersonaliseerde video in het bijzonder, zorgen voor spectaculaire resultaten. Dit heeft mede te maken met het wegvallen van de drempel om omni-channel te kunnen adverteren: bij gepersonaliseerde video is het de kijker die bepaald waar, wanneer en met welk device de relevante content wordt geconsumeerd.

 

Ons nieuws is dat RadeMakkers klaar is om elke communicatie-uitdaging zó te ontwikkelen dat video een wezenlijk onderdeel zal zijn van ons advies vanuit een omni-channel gedachte. De nieuwe consument consumeert inmiddels persoonlijker dan ooit, nu de campagnes nog.

 


Tags: ,


BELANGRIJKE LINKS:

VOLG ONS

PERSONALIZED VIDEO

Met de komst van UPC-/Ziggo digitaal, Netflix en NL Ziet verandert kijkgedrag ingrijpend. Programma’s en films worden opgenomen, reclameblokken doorgespoeld. In dit decennium is niet langer de uitzender, maar de kijker in charge. Toch communiceren bewegend beeld en geluid boodschappen uiterst effectief. Daarom dat wij ons inmiddels ook toeleggen op ...