EYE: WERVING VRIENDEN

Voor EYE Film Instituut Nederland heeft RadeMakkers een aantal brochures ontwikkeld om vrienden voor EYE te werven. Dit is een algemene brochure met als thema; ‘EYE NEED U’, waarin alle ‘vriendenclubs’ worden toegelicht en twee specifieke brochures voor EYE Restore en EYE Connect. EYE Restore is er voor behoud van filmerfgoed en zorgt ervoor dat EYE één film per jaar kan terugbrengen in de oorspronkelijke pracht. De Restore-leden maken het mede mogelijk dat EYE op wereldniveau kan blijven meedoen op restauratiegebied en dat het archief blijvend bij de beste ter wereld behoort. EYE Connect richt zich tot buitenlanders die woonachting zijn in Nederland en affiniteit met film hebben.


Tags: ,


BELANGRIJKE LINKS: www.eyefilm.nl

VOLG ONS

EYE: Zaalverhuur online

De culturele subsidiekranen zijn, mede door de financiële crisis, stevig dichtgedraaid. EYE moet dus een belangrijk deel van haar inkomsten zelf genereren. Niet alleen door festivals en exposities te organiseren, maar ook door de zalen te verhuren en 'vrienden van EYE' te werven.

EYE: Zaalverhuur brochure

EYE is niet alleen een indrukwekkende verrijking van het culturele aanbod, ook de nieuwe mogelijkheden die het biedt voor zaalverhuur zijn geweldig. Leuk: je kan een film laten samenstellen met fragmenten uit je geboortejaar, over een onderwerp etc.. Maar er kan nog veel meer. Deze brochure geeft daarvan een overzicht.